Înapoi

Instagram fotograf ședință foto - artă și amintiri - Iași
Facebook fotograf Iași Ana Iacob
Portofoliu fotograf de eveniment Iași - Amintiri artistice pentru nunta ta
TikTok Fotograf de portret și eveniment

Ana Iacob

Fotograf de eveniment și portret by Forever Memories Iasi

Fotograf de eveniment - nunta - familie - sedinte foto - majorat - corporate

Contact

Relația mea cu fotografia a început prin 2015, când am realizat că am o finețe pentru acest domeniu, deși nu le aveam cu tehnicalitățile. Însă, în timp, am început să învăț și să studiez în direcția asta, drept pentru care am parcurs cursurile online oferite de artișii care mă inspiră:  Ovidiu Leșan și Alin Panaite. Apoi am participat la alt workshop, de data asta în format fizic, ținut de cel din urmă menționat și am continuat tot așa, dar am fost și autodidactă.

Comunicarea cu oameni mă definește, drept pentru care sunt absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universitășii Ioan Cuza Iași, iar în prezent urmez masteratul la Relații Publice și Publicitate. Mă încarc cu energia oferită de oameni, ador să discut și să aflu poveți de viață pe care apoi să le fac atemporale prin declanșarea aparatului.

Am câștigat și câteva premii, unul la secțiunea Mențiuni din cadrul concursurlui susținut de Fotografi-Cameramani, iar altul despre care vă pot spune se găsește pe site-ul internațional PROWed.

Sunt foarte atentă la detalii și emoții, pe care îmi place să le povestesc sub forma unui narativ viziual inspirat de muzica rock optzecistă și blues. Consider că stilul meu este unul colorat și elegant pentru că îmi place să arăt ce este mai frumos în modelele mele. Muzica "de pe vremea mamei" și filmele cu tematică veche mă inspiră să spun povești în culori și emoții cât se poate de vibrante. 

Cât despre Forever Memories, ei bine este apelativul sub care eu și colegul meu videograf cu o experiență de aproape 30 de ani (adică tata) ne prezentăm în formula întregită.

Dacă rezonăm și îți place să râzi, să dansezi și să iubești, aștept mesajul tău!