Beneficiile ședinței foto boudoir

Să pozezi în lenjerie intimă poate părea strict destinat unui model Victoria Secret sau Playboy cu ani de experiență în spate, deci o asemenea propunere boudoir ori nud intimidează pe cineva din afara domeniului. Totuși, fotografiile tale de la o ședință foto de genul pot arăta ca rupte din pictorialele fashion, ba mai mult de atât, au și beneficii pentru tine.

Ieși din zona de confort 

“Pozatul” boudoir te ajută să ieși din zona ta de confort și să-ți depășești limitele, inhibițiile și complexele. Pe principiul: combate frica cum o făcea Curaj, câinele fricos, prin aruncarea în lupta cu monștrii. Monstrul aici fiind aparatul de fotografiat și fotograful.

Acum, fie vorba între noi, cu toții mergem la plajă și ne facem măcar o fotografie în spumele mării sau cu o bericioaică rece în mână, iar asta nu este deloc tabu sau interzis. 

Îți crește stima de sine

Cum ar spune englezul: devii confident ✨. În ultimii ani, se pune tot mai mult problema “self-confidence” care multă vreme a fost ținută sub preș. 

Printr-o ședință foto boudoir sau nud, devii conștient de sine (“self-aware”), ce duce la acel boost de self-confidence de care avem cu toți nevoie. De ce? Pentru că te poți admira din perspectiva unei alte persoane (“third-person“) ca în jocurile video. Să-mi fie pardonată engleza ucigătoare.

Aparatul oferă o vedere clară asupra corpului, cu distorsiuni minime comparativ cu filtrele de Instagram și camerele telefoanelor sau, mai rău, a celor incorporate în aplicații gen TikTok sau Snapchat. 

Te distrezi

Când te gândești la o ședință foto boudoir, cuvântul distracție nu este primul care îți trece prin minte. Totuși, asta nu înseamnă că va fi mai îngrozitoare ca sezonul final din Game of Thrones ori ca dricul sumbru al Anei Maria Prodan. 

Nu doar la ședința foto boudoir, dar și la alte tipuri de ședinte foto se pune muzică și se glumește, iar accentul cade pe starea ta de bine.

Treci peste o despărțire

Din păcate sau din fericire, înainte să-ți fie bine, îți este câteodată rău înainte. La fel ca pasărea phoenix care renaște din cenușă, cam așa se simte o despărțire, însă o ședință foto boudoir acționează ca un catalizator.

Dacă “ai dat sau ai primit papucii”, vei simți inevitabil ciocanul emoțional care te va descentra și te va trimite într-o direcție sau alta din punct de vedere emoțional. Așa că o sesiune foto boudoir îți demonstrează că ești frumoasă și că meriți ceva mai bun, că meriți să te pui pe tine pe primul loc.

Nu te vei uita în “gura lumii”

Boala românului este să se uite după părerile vecinilor, dar vă garantez că asta nu te duce nicăieri în viață, ci doar aduce frustrare și nemulțumire. Imaginează-ți cum le vei spune copiilor și nepoților “Maică mi-a fost frică să mă bucur de viață că m-am gândit ce va zice lumea, dar tu să nu faci la fel”.

Așa că, ascultă vocea aia de mamaie, că știe ea ce zice și bucură-te de tine printr-o ședință foto de acest fel, că oricum lumea are atâtea probleme pe cap, că vor uita de modul în care îți exprimi sufletul. 

Concluzia? De ce să faci o ședință foto boudoir:

 

  • Ieși din zona de confort

  • Îți crește self-esteem-ul

  • Te distrezi

  • Treci peste o despărțire

  • Gura lumii este anihilată

 

A voastră “fotografă” și prietenă,

Ana.

Tags: sedinta foto boudoir, fotograf iași, nud, fotograf boudoir, GOT, Playboy, confidence

De ce să-ți faci o ședință foto boudoir sau nud?

Fotografie Boudoir Iași
26 martie 2024
Instagram fotograf ședință foto - artă și amintiri - Iași
Facebook fotograf Iași Ana Iacob
Portofoliu fotograf de eveniment Iași - Amintiri artistice pentru nunta ta
TikTok Fotograf de portret și eveniment